Най-полезните торент тракери

Posted: 01/08/2013 in Полезна Информация

Торентите са част от свободата на Интернет обществото и независимо че те ограбват интелектуална собственост, докато те са достъпни за нас, ние сме длъжни да ги използваме за да обогатим както професионално така и личностно.
В тази статия ще представя най-важните торент тракери в света.
Най-важния според мен е torrentz.eu който със своят невероятен търсещ алгоритъм намира търсената фраза във повече от 15 различни тракера между които е и известните Piratebay и Kickasstorrent. В действителност да търсите в Piratebay е безсмислено тъй като търсещата му функция е твърде чувствителна. Torrentz покрива почти всички значими торенти включително и българския rar.bg, но има 2 важни тракера които не попадат в неговата база данни. Това са Sumotorrent и BTDigg.
Последния много важен торент е руския rutracker, където регистрация е необходима, като трябва да се има предвид че регистрацията се отваря всеки ден в 13:00 българско време.
По моя опит нещо което не може да се намери с Torrentz, BTDigg или Rutracker, просто го няма. Естествено Zamunda е изключително популярен, но там това което е за отбелязване не са уникалните торенти, а множеството коментари които действително помагат при ориентиране кои торенти си струват.
Ако Ви харесва софтуера който сте свалили, моля Ви купете легално програмата, за да възнаградите създателите му. Не бива да превръщаме торентите в място на хора които не искат да плащат за нищо, а искат всичко. Моля споделете Вашето мнение за торент сайтовете и дали имате предпочитани. Също ако на някой му е нужна покана за Demonoid да си остави контактен е-майл в коментара.
Автор: Деян Тотев

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s