Каква е истината за парите в Интернет?

Posted: 31/07/2013 in Полезна Информация

Ако наблюдавате и следите сайтовете за обяви за работа можете да срещнете тези невероятни предложения за работа от вкъщи през Интернет. Звучи приятно и удобно, нали? Но реални ли са тези предложения или това е поредната пирамидална схема облагодетелстваща само определени хора.
Това че никой няма да ти даде пари просто защото кликаш на реклами или разглеждаш сайтове е повече от очевидно, но което е по-важното е че това може да бъде обещано. Могат да Ви бъдат показани примери как има вече спечелили от това и как те си стоят вкъщи и парите текат по една специална река към тях. И е логично да има хора които или са наивни или отчаяни, за да се решат да се захванат действително сериозно с дейността. А дейността е кликане и се започва едно кликане до дупка. До момента в който разберете че няма смисъл от цялата история и продължавате напред. Но човека който Ви е вкарал в схемата е напълно доволен, защото точно това се очаква- да се използва временния ентусиазъм на хората и те сами да се откажат без последствия за виновника.
Проблема е по-скоро че собствениците на сайтовете, където се публикуват обявите или нехаят, или умишлено оставят подобни обяви да наводняват секциите, където по принцип трябва да се предлага реална работа.
Целевата група са хората заставени по една или друга причина да си бъдат вкъщи през повечето време, но които търсят начин да трансформират свободното си време в работа. Но просто трябва да знаят че начина да се изкарат пари от компютъра вкъщи го има но той е доста дълъг и сложен за обяснение и ще бъде предмет на друга статия в този блог. В близко бъдеще очаквайте и тази статия която ще бъде за какъв е правилния начин за монетизиране на времето в Интернет.
Автор: Деян Тотев

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s